Plafondlift

Tilband voor tillift oudere dame 1320x490

Plafondliften van ’s werelds grootste producent, extreem betrouwbaar en onderhoudsarm. Wij leveren plafondliften inclusief bouwkundige aanpassingen en zelfstandig te bedienen plafondliften.De plafondlift voorziet in alle benodigde functies, gericht op 100% betrouwbaarheid en zelfredzaamheid zonder tussenkomst van technici. De lift is de enige die naast diverse nood-omlaag functies over een mechanische nood-tilfunctie beschikt.

U bespaart al snel fors op de aankoop bij de keus voor ons nieuwe tilsysteem, mede door het ontbreken van allerlei wandschakelaars en voedingen. Het bedienen van de kruisingen/wissels gaat simpelweg via de bediening van de plafondlift. Voor de stroomvoorziening wordt hierbij gebruik gemaakt van de accu’s in de lift, die hierbij overigens nauwelijks worden belast. U bespaart dus niet alleen op de kosten voor het aanleggen van allerlei schakelmateriaal en wandcontactdozen, maar u beschikt ook meteen over een noodstroomvoorziening voor het hele systeem.

Veel hightech snufjes dienen meer de fabrikant dan de consument, de consument krijgt hiervoor echter wel de rekening en ondervindt bovendien vaak ook de nadelen. Daarom geven wij de voorkeur aan Prism Medical die duurzame tilsystemen levert, systemen die doen wat ze moeten doen (en een beetje extra) gericht op eenvoud en bedieningsgemak maar bovenal op 100% betrouwbaarheid. Hulpmiddelen zijn immers geen gadgets om mee te spelen. Zowel zorgverleners als cliënten zijn er van afhankelijk!