Over ons

Tilcomfort biedt verreweg de meest uiteenlopende oplossingen ten aanzien van jukken, draagbanden en accessoires. Op deze pagina vindt u een beperkt overzicht van de verschillende mogelijkheden. Vindt u op onze site niet wat u zoekt? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van tilhulpmiddelen, en hebben ons ruime assortiment in de afgelopen 20 jaar specifiek samengesteld voor het bieden van uiteenlopende oplossingen.

Onze tilbanden worden geselecteerd op functionaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Al onze producten zijn voorzien van de benodigde certificaten, keuringen en garantie. Naast standaard tilbanden van vooraanstaande fabrikanten, zoals Prism Medical, Mackworth Healthcare en Guldmann, leveren we tilbanden met ons eigen ”Tilcomfort Label”.¬†Deze bijzondere collectie is het resultaat van 20 jaar ervaring, input van diverse gebruikers en specialisten, en een combinatie van het beste van de bekende merken.

Bel of mail ons met uw vraag. Een korte omschrijving van de oplossing die u zoekt is voor ons vaak al voldoende om u te adviseren.