• Onze werkwijze

  Vaak zijn er meerdere oplossingen mogelijk en uiteraard helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Ieder traject starten we daarom met een zorgvuldige inventarisatie. Naast de mogelijkheden die we met onze liften bieden, houden we rekening met eventuele bouwkundige consequenties en onderhoudskosten op lange termijn.

  Indien u veel plezier heeft van uw huidige woning dan zou het zonde zijn om te verhuizen naar een gelijkvloerse woning als dit niet hoeft. Profiteer daarom van onze vrijblijvende adviezen, wij houden ons hier immers al jaren mee bezig!

 • Kennismaking

  Bel ons, of stuur een mail met een omschrijving van uw situatie en de oplossing die u zoekt. Des te duidelijker de informatie die we ontvangen, des te beter kunnen we u adviseren. Voeg waar mogelijk foto’s en of tekeningen toe, we kunnen ons dan een goed beeld vormen van uw situatie.

 • Informatie en prijzen

  U ontvangt van ons praktische informatie en richtprijzen van oplossingen die u kunt vergelijken met uw situatie. Op basis van de uitgewisselde informatie blijkt vaak al snel of onze producten de gewenste oplossing bieden en met welke investering u rekening dient te houden.

 • Persoonlijk advies

  Onze adviseurs werken door heel Nederland en België. Daarom vragen we informatie vooraf (foto’s / tekeningen) zodat we ons een goed beeld kunnen vormen van de situatie. Van ons ontvangt u alvast richtprijzen en praktische informatie, zodat een bezoek voor alle betrokkenen zinvol is.

 • Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst;

 • Verzenden 

 • Openingstijden
  Maandag Middag 13.00 - 17.00
  Dinsdag Dag 09.00 - 17.00
  Woensdag Dag 09.00 - 17.00
  Donderdag Dag 09.00 - 17.00
  Vrijdag Ochtend 09.00 - 13.00
 • Showroombezoek op afspraak

  Onze adviseurs zijn veel onderweg en daarom niet altijd aanwezig, ook tonen we slechts een deel van ons assortiment in onze showroom. Een bezoek aan onze showroom kan daarom uitsluitend op afspraak!

  Domilift B.V.
  Zweedsestraat 8 A 13
  7418 BG Deventer
  Tel.: 0570-62 44 62
  Mail: info@domilift.nl